dritan abazović na sednici za bezbednost
Foto: Printscreen/YouTube/ Skupština Crne Gore

Na uplatnici se vidi da je u pitanju jemstvo od 400.000 sa pečatom advokatske kancelarije Anđelić Dragović.

„Poštovani građani, još jednom vas molim i preklinjem. Svaki dan izlaze mahinacije i manipulacije“, kazao je Abazović i dodao da je to manir DPS-a.

Dragović je kazao tada da nema nikakve veze sa Anđelićem. Abazović tvrdi da se pogleda datum i sve će biti jasno da nikakvog razdvajanja nije bilo i da poslanici PES-a, iako deo njih jako ceni, hoće da stvari koje imaju vezu sa njima podmeću drugima.

„To je radilo SDT prije nego što je na njeno čelo došao Vladimir Novović. To je manir koji je crnogorska UDBA radila prema svakom za koga je smatrala da bilo koju političku štetu može da donese ljudima koji su obavljali neku značajnu ulogu u opoziciji da ne bi došlo do promena. To je manir koji je srušen delimično 42. a u potpunosti 43. Vladom. Sada pokušavaju da naprave revitalizaciju“, kazao je Abazović.

Dodaje da su mu postavljena pitanja iz Plave sveske a ovo ima dublju notu.

„Ništa ovde nema u personalnom smislu. Ovde je samo karakter vlasti u pitanju. Jedan karakter vlasti da Crnu Goru promeni na bolje, suzbije kriminalne organizacije i njihovu povezanost sa institucijama sistema“, kazao je Abazović.

Abazović je pročitao rešenje o upisivanju advokatske kancelarije Anđelić Dragović.

„Članovi društva su Anđelić Branko i Dragović Darko, advokati iz Podgorice. Oni po advokatskoj komori nisu razdvojeni! To je nakon naše debate, 5-6 dana. 20.12.2023. godine je ovo rešenje. Priznanica je od 17.05.2023. godine. Tu je maj, a ovdje decembar. Ne manipulišite“, podvukao je Abazović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading