Doboj
Foto: Printscreen/Printscreen

Danima se nije znalo ni kako izgleda, jer nigdje nije bilo njenih fotografija. Čak ni Sašina porodica nije imala fotografiju žene za koju se sumnja da ih je zavila u crno, a prethodno je 15 godina provela u vezi s njim.

Znalo se je da je Kajganićeva rodom iz Stanara. Ona je zajedno sa navodnim ljubavnikom Draženom Lazarevićem, koji je osumnjičen da je bio saučesnik u ubistvu, skovala plan od kojeg je region zanemeo. Ono što je posebno potreslo sve koji prate ovaj slučaj, jeste da je u taj plan bila upletena i Andreina i Sašina kćerka (15).

Ekipa portala AloOnline.ba je posetila Stanare, i to selo Raškovići, iz kojeg je rodom njen otac, koji je poginuo u proteklom ratu na Vozući.

Kako smo saznali, Andreu je stekao u vanbračnoj zajednici. Međutim, ona nije živela u ovom selu, već sa majkom u Doboju. Andrea (32) jedva da je i poznavala oca, jer je stradao nedugo nakon njenog rođenja. U selu ima rodbinu, koju je retko posećivala.

Meštani ovog mirnog sela kažu da je nisu poznavali ni viđali. Nije dolazila često u posetu tetki i baki. Kako pričaju, došla je samo nekoliko puta kada je dobila dete da ga baka vidi i upozna je sa mužem. Njena tetka i baka i dalje žive tu, ali nisu želele davati izjave za medije, jer su potresene ovim nemilim događajem.

Meštani kažu da Andreu ne poznaju, ali da poznaju njenu polusestru koja je, kako ističu, uvek bila osoba za primjer.

- Njena polusestra je uvek bila vaspitana i dobra. Pobožna, uvek bi pomogla svima. I ona i njena majka, koja je prosvetni radnik. Kad se Andrea udala, otišla tom čoveku, svi su pričali da je to zbog para. Sve nam je ovo jako sumnjivo i ne možemo verovati šta se dogodilo - rekli su za AlOonline meštani ovog sela.

Ceo tekst pročitajte na AloOnline.ba.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading