hrvatska policija
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Osumnjičeni je prema saznanjima Slobodne Dalmacije preko posrednika već neko vreme dogovarao predaju. Policija je za njim objavila poternicu 31. januara nakon što su nakon dojave u njegovoj porodičnoj kući pronađeni pretučena žena i ubijeni pas. Navodno je pronađena i veća količina droge.

On je u istoj kući na Klisu 2017. godine zarobio maloletnu ćerku i pretio kako će ubiti nju i sebe. Pre toga je na igralištu pretukao suprugu zbog svađe oko proslave rođendana, a kad je pozvala policiju zatvorio se u kuću s ćerkom naoružan automatskom puškom.

Ćerku je pustio nakon sat vremena, a on se predao oko 21.45 sati kada je pred kuću stigao jedan od sinova.

Mlađi sin osumnjičenog, kako navode lokalni mediji, osuđen je 2022. godine na 12 godina zatvora zbog ubistva.

Stariji sin je u decembru 2017. godine bio u grupi šest Splićana koji su u Beogradu pokušali da pomognu jednoj struji navijača Partizana da preuzme prevlast na južnoj tribini stadiona u Humskoj. Zadobio je tada teške povrede. Sud u Srbiji osudio ga je na pola godine zatvora zbog izazivanja nereda i progon iz Srbije u trajanju od pet godina. On je poginuo s 27 godina kada su ga udarila tri automobila nakon što je istrčao na auto-put kraj Ivanić Grada u novembru 2018. godine.

Slobodna Dalmacija

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading