svemirski brod
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Aleks Kolijer, koji je služio u vojsci kao pilot helikoptera, rekao je da, iako je bio sa vanzemaljcima 92 dana, a da je na Zemlji tada prošlo samo 18 minuta.

Aleks je rekao da je bio u kontaktu sa vanzemaljcima od detinjstva kada je navodno prvi put susreo dvojicu davne 1964. godine.

Bivši vojnik je slučajno zaspao dok se igrao žmurke ispred dedine kuće u polju. Kada se probudio, tvrdi da je prenet u drugi svet dok su dva vanzemaljca zurila u njega dok su mu se oči prilagodile.

Aleks tvrdi da se probudio u mračnoj, toploj sobi položenoj na sto i potpuno odeven.

Video je „veoma niskog čoveka koji je očigledno bio veoma star i veoma visokog čoveka koji je bio veoma mlad, sa plavom kožom i visok 7 stopa (oko 213 cm)“.

Prema njegovim smelim tvrdnjama, Aleks je ranije poznavao vanzemaljska stvorenja u prethodnom životu jer je ubijen pre više od 62.000 godina nakon što se borio sa vanzemaljcima.

Ali on tvrdi da nakon što je vraćen na Zemlju, nastavio je navodno da živi normalnim životom sve dok se ponovo nije susreo licem u lice sa bićima.

Dakle, kada mu je više od 20 godina kasnije ponuđena šansa da poseti svemirski brod vanzemaljaca, iskoristio je tu priliku, smelo tvrdi ovaj Amerikanac.

Tokom govora u Japanu 2007. godine, Aleks je rekao: „Imao sam privilegiju 1989. da provedem tri meseca – tačnije 92 dana – živeći sa Andromedjancima (vanzemaljcima) na jednom od njihovih matičnih brodova. U zemaljskom vremenu, od trenutka kada sam otišao i kada su me vratili, nije me bilo samo 18 minuta - putovanje kroz vreme je sjajna stvar."

Aleks je tvrdio da je svemirski brod van ovog sveta sačinjen od samostalnog sveta unutra sa svim potrebnim za preživljavanje na njemu..

Navodna vanzemaljska letelica prema njegovom opisu je bila široka 900 milja i imala je 24 nivoa sa masivnim parkom između koji je mogao da kreira sopstvene izlaske i zalaske sunca koristeći tehnologiju holograma.

Nastavio je: „U ta tri meseca imao sam priliku da učim o njihovom društvu i da posmatram njihovo društvo, a bio sam i pomalo kao riba u akvarijumu jer su mnogi od njih mogli da me posmatraju i slušaju moje misli".

Samoproglašeni stručnjak za vanzemaljski život nastavio je da objašnjava ludu nauku uključenu u izgradnju svemirske letelice koja može da leti širom svetskih univerzuma.

Aleks je opisao da se u "svemirskom brodu" osećao fizički lakšim, višim i punim energije.

Takođe tvrdi da je bio "primoran da napusti vanzemaljce uprkos molbama i plakanju da zauvek ostane na brodu", prenosi britanski Sun.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading