Putnici
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Incident se dogodio na letu kompanije "AeroMekico" za Gvatemalu, koji je već bio odložen gotovo pet sati zbog održavanja aviona. Saputnici su potpisali izjavu tvrdeći da su bili prisiljeni čekati četiri sata bez ventilacije ili vode, stvarajući uslove koji su ugrozili njihovo zdravlje, pa su ovaj gest podržali kao olakšavajuću okolnost u zagušljivom avionu.

Međutim, aerodromski izveštaj potvrđuje nezadovoljstvo putnika zbog odlaganja leta i navodi da je muškarac otvorio vrata za slučaj nužde i izašao na krilo. Ovaj potez je, prema izveštaju, zahtevao promenu aviona. Sajtovi za praćenje letova potvrdili su kašnjenje leta AM672 za Gvatemala Siti od gotovo pet sati, a na video snimku putnici se vide kako traže vodu od stjuardese.

"AeroMekico" nije odmah odgovorio na zahtev za komentar. Identitet muškarca koji je izazvao incident još uvek nije otkriven, a aerodromske vlasti nisu davale informacije o njegovom pritvoru ili eventualnim optužbama.

Ovaj neobičan slučaj podseća na tenzije koje putnici doživljavaju tokom dugotrajnih kašnjenja, stavljajući fokus na potrebu za poboljšanjem uslova tokom takvih situacija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading