Aerodrom
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Snimak je prikazao devojku koja je nosila izuzetno velike patike dok je čekala svoj kofer. Patike su bile toliko velike da su izgledale kao da su broj 44 po evropskim standardima, dok je devojka navodno nosila broj 47. U opisu snimka stajalo je da je iskoristila priliku da kupi patike po povoljnoj ceni, bez obzira na njihovu veličinu.

Ovaj prizor je izazvao niz šaljivih komentara među korisnicima TikToka. Neki su komentarisali da devojka izgleda kao da nosi patike svog dečka kako bi izbegla carinjenje, dok su drugi napravili poređenje sa Grinčom zbog boje njene trenerke koja je podsećala na njegovo odelo.

Bilo je i komentara koji su se šalili na račun njene veličine obuće, kao što su "Ona definitivno leti biznis klasom. Nema šanse da ovo stane u ekonomsku", "Šta Grinč radi ovde?!", "Ona je već u 2024. godini", "Kada toliko želiš ove patike, ali jedini broj je 12", "Ronald Mekdonaldova devojka", "Ona bi trebalo da bude Grinč za Noć veštica", i "Pristajem na to da je ovo jedino dobro što je uzela od svog bivšeg".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading