Bartolmiej KučinskI
Foto: Alo/Youtube Printscreen/Daily Mail

Policija nastavlja da istražuje smrt četiri osobe, među kojima su i dve devojčice, koje su pronađene mrtve u kući u Norfolku u petak, 19. januara.

Član javnosti pozvao je policiju da obiđe kuću u petak oko 7 sati ujutru. Iz kuće je došao poziv malo oko šest sati ujutru, ali službenici nisu odgovorili na njega, prenosi Telegraf.

Po dolasku policija je morala da provali u kuću gde su našli četiri tela. Ona pripadaju ocu Bartolomeju Kučinskom, njegovim ćerkama Jasmini (12) i Nataši (9), dok telo žene pripada njihovoj tetki Kantiči Sukpengpanao (36).

Dok policija nastavlja sa istragom, brojna pitanja muče meštane koji žele da znaju šta se desilo.

Zašto policija nije odgovorila na prvi poziv?

Prvi poziv 999 upućen je iz kuće, za koji se veruje da ga je uputio Bartolomej, skoro sat vremena pre nego što su policajci odgovorili na poziv jednog člana javnosti.

Prvi hitni poziv upućen je od "muškaraca na adresi" nešto pre 6 sati ujutro, ali policija nije bila angažovana. Policija nije objasnila zašto je to bilo tako i rekla je da će takvi odgovori doći nakon istrage IOPC-a.

Postavlja se pitanje da li bi, da je policija odgovorila na prvi poziv, životi mogli da budu sačuvani.

Šta se desilo u kući?

Iako je rečeno da su sve četiri osobe tragično poginule, niz događaja koji su doveli do toga još uvek je nejasan.

Dok je poznato da su Bartolomej i Kantiča umrli od ubodnih rana na vratu, obdukcija devojčica još nije gotova. Nije poznato ko je koga izbo ili šta se desilo što je dovelo do smrti četiri osobe.

Uprkos tome, nakon opsežnih istraga, policija je potvrdila da nikog drugog ne traži u vezi sa incidentom. Formalna identifikacija tek treba da se izvrši.

Gde je majka?

Još uvek nije poznato gde je majka. Kančita, majčina sestra, bila je među četiri osobe koje su umrle.

Njena prijateljica Nati rekla je da nije sigurna gde je majka devojčica i malo je toga poznato o njoj. Dodala je da nije sigurna da li je majka živela sa porodicom.

Šta je tetka radila u kući?

Kantiča je došla iz Tajlanda da poseti porodicu svoje sestre, rekao je prijatelj za Mirror, ali nije očigledno da li je iza ovog putovanja bilo nekog smisla.

Posebno imajući u vidu majčino odsustvo, sve je više pitanja o prisustvu Kantiče u kući.

Njena prijateljica Nati rekla je da je Kantiča trebalo sledećeg meseca da se vrati kući nakon što je došla 27. decembra. Rekla je da majka devojčica radi kao negovateljica.

Opisujući svoju prijateljicu, Bati je rekla da je Kantiča bila veoma ljubazna i brižna prema svim svojim prijateljima.

"Bili smo šokirani kada smo saznali za njenu smrt. Bila je sitna žena, ne mogu da verujem da joj se ovo desilo", dodala je ona.

Kako su deca ubijena?

Jedno od najtežih pitanja u vezi sa ovom tragedijom jeste kako su dve sestre završile mrtve.

Zna se da su obe odrasle osobe umrle od rana od noža, ali još nije potvrđeno ko je držao nož, kao ni kako su devojčice završile mrtve.

Obdukcija za njih dve trebalo bi da bude obavljena u sredu, a očekuje se da će dati odgovore na neka pitanja.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading