ZAPALIO SOBU, SIPAO VOTKU DEVOJCI U OKO I NOŽEM JURIO CIMERA Stravično nasillje u studentskom domu (FOTO)
Foto: Alo/shutterstock

Huan Harvi, 25, negirao je da je naneo povrede i plakao je na optuženičkoj klupi kada mu je pročitana presuda. Student geografije rekao je sudu Šerifa u Dandiju da je bio žrtva zavere nekih njegovih cimera, ali je sudija zaključio da njegov iskaz nije „verodostojan ili pouzdan“.

Šerif Braun mu je rekao: „Nisam bio impresioniran vašim dokazima za koje sam smatrao da su neubedljivi i sebični. Nisam smatrao vaše dokaze verodostojnim ili pouzdanim i ništa što ste rekli u svom svedočenju nije izazvalo razumnu sumnju o slučaju Kruna.

"Stav vaše odbrane je da su krunski svedoci urotili i, u stvari, izmislili ili ulepšali dokaze i da su govorili laži. Verovao sam njihovim dokazima", dodao je on.

škotska

Printscreen/društvene mreže

 

 

Harvi, kome bi kazna trebalo da bude izrečena u martu, tvrdio je da su on i njegova cimerka iz Norveške Amanda Meum delili blisku vezu, ali je negirao da su bili ljubavnici jer je on već imao dugogodišnju devojku. On je takođe negirao da je naneo povrede gospođici Meum, što je uključivalo jurenje za njom oko stola nožem i držanje za vratom.

Sud je čuo da je jedan od Harvijevih nasilnih napada ostavio gospođicu Meum prekrivenu modricama. Nakon ponovljenog problematičnog ponašanja, 25-godišnjak je na kraju izbačen iz iznajmljenog smeštaja koji je delio sa svojim stanarima.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading