policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Tom prilikom povređene su dve osobe, a iz policije su slučaj okarakterisali kao ubistvo u pokušaju.

Sinoć oko 20,50 sati, obaveštena je Policijska uprava Centar da je u ugostiteljskom objektu u ulici Džidžikovac, opština Centar došlo do upotrebe vatrenog oružja, te da ima povređenih osoba.

„Izlaskom na teren, policijski službenici su potvrdili navode iz prijave. Usled delovanja vatrenog oružja, dva muškarca, oba u dobi od 23 godine su zadobili povrede. Prvom D.P. (2001) su konstatovane lakše telesne povrede u predelu desne ruke, te je nakon medicinskog zbrinjavanja otpušten na kućno lečenje, a drugom H.S. (2001) su konstatovane teške telesne povrede opasne po život i on je zadržan na Kliničkom centru univerziteta u Sarajevu“, saopšteno je iz MUP-a.

„Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a delo je okvalifikovao kao krivično delo ubistvo u pokušaju. Radeći na rasvetljavanju ovog događaja, policijski službenici Sektora kriminalističke policije došli su do saznanja o muškarcu, državljaninu BiH, koji bi se mogao dovesti u vezu s izvršenjem ovog krivičnog dela. Za njim je raspisana potraga i policijski službenici aktivno rade na ovom predmetu“, dodaju iz MUP-a

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading