hapšenje
Foto: Alo/Shutterstock

Kako je saopšteno iz Uprave policije, A.G (21) iz Podgorice i E.B. (25) sa Kosova su 21. januara, oko 02.45 časova, zatečeni u mestu Novo selo, odakle su ukrali oko 200 metara podzemnog kabla za telekomunikacije koji u sebi sadrži bakarne provodnike.

“E.B. se sa lica mesta udaljio vozilom marke „Seat“ podgoričkih registarskih oznaka i uprkos davanju znaka za zaustavljanje od strane policijskih službenika Odelenja bezbednosti Podgorica, on se nije zaustavio. Međutim, usled oštećenja na vozilu zaustavio se u naselju Stari Aerodrom u Podgorici. Nakon toga napustio je vozilo i udaljio se peške u nepoznatom pravcu”, navode u policiji.

Dodaju da su njihove kolege iz Danilovgrada u saradnji sa policijskim službenicima iz Podgorice juče uspeli da pronađu E.B. u naselju Konik, u Podgorici, nakon čega je doveden u službene prostorije Odelenja bezbednosti Danilovgrad.

“Sa događajem ja upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se protiv A.G. i E.B. podnese krivična prijava i da se liše slobode zbog sumnje da su počinili krivično delo teška krađa”, zaključuju u UP.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading