kolumbija
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Šerif okruga Кolumbija pozvan je 2. januara da istraži smrt čoveka u Salemu u okrugu Kolumbija na severoistoku države. Policija je nakon dolaska na farmu pronašla preminulog sedamdesetogodišnjeg Roberta Rea za koga je šerif rekao da je umro prirodnom smrću, međutim, otkriveno je i telo žene u kamperu koji se nalazio iza kuće.

Šerifska kancelarija okruga Кolumbija saopštila je da je u pitanju njegova supruga Pegi Ri koja je preminula prirodnom smrću pre šest ili sedam godina, preneo je VКNB. Njena smrt nikada nije prijavljena.

 

 

Šerif Brajan Meklaflin rekao je lokalnim medjima da je njeno telo bilo umotano u ćebe i okruženo biljem i veoma dobro očuvano s obzirom na to koliko dugo je bila mrtva.

- Za 34 godine rada nikada nisam video ništa slično. Nikada nisam video telo koje je bilo tako dugo i koje je još tako netaknuto. Imali smo tela koja su nestala pre mnogo manje vremena i od kojih nije ostalo skoro ništa - rekao je Meklaflin.

Oglasio se i sin preminulih supružnika koji je rekao policajcima da su njegovi otac i majka bili pobožni kvekeri i da ih je religiozni način života koji su sledili inspirisao da budu sahranjeni zajedno u isto vreme.

Marijan L. (76), podsetimo, uhapšen je nedavno nakon što je otkriveno da je iskopao grob svoje majke u malom mestu Radlin na jugozapadu Poljske i odneo njeno telo u svoju kuću i 13 godina ga držao na sofi ispred televizora.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading