Melanija Toksika
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Tako je neko vreme provela i u Hrvatskoj, odnosno u Zagrebu. Iako je planirala da ostane samo kratko, Zagreb ju je toliko oduševio da je odlučila da produži svoj boravak.

Takođe, ona je na svom TikTok profilu podelila stvari koje su je najviše oduševile tokom života u Hrvatskoj, pa su se na tom spisku našli: jeftina kirija stanova, ljubaznost Hrvata, osećaj sigurnosti, predeo, jeftin, a kvalitetan zdravstveni sistem, ćevapi i knjige na engleskom.

U komentarima joj se javilo dosta Hrvata, a najviše njih je bilo iznenađeno njenom izjavom da je kirija stanova jeftina.

Tako ju je jedna korisnica upitala: "Kirija je jeftina???", na šta je Melanija odgovorila: "Tačno. Jeftinije je od Nemačke, Holandije i mnogih drugih zemalja u Evropi. Obraćam se Amerikancima. Dakle, da, jeftinije je. Da ste živeli u Americi, videli biste na šta mislim".

Drugi korisnik je dodao: "Jeftina stanarina? Možda za vas s puno novca", a Melanija je odgovorila: "Jedna stvar koju ću reći je da Hrvati još uvek žive boljim životom od većine Amerikanaca, iako vi ne zarađujete puno novca". Takođe, dodala je i kako je oduševljena tramvajima u Zagrebu i njihovom pouzdanošću.

Ali, javio joj se i jedan Zagrepčanin s drugačijim stavom: "Sviđa mi se tvoja pozitiva. Naši ljudi ponekad i ne znaju koliko su srećni. Znam, iz Zagreba sam".

Večernji.hr

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading