kralj čarls
Foto: EPA/Alo ilustracija/ EPA-EFE/LUIS TATO / POOL/ printscreen/Youtube

- Vidovnjak nas je podsetio kako je upozorio kralja Čarlsa na njegovu prostatu i genitalne organe mnogo pre vesti o monarhovom predstojećem prijemu u bolnicu - piše britanski "San" 

Atos Salome je nazvan „Živi Nostradamus“ nakon što su se deo njegovih proročanstava naizgled ostvario. On tvrdi da je predvideo koronavirus, da će Ilon Mask kupiti Tviter – sada Iks – pa navodno čak i kraljičinu smrt.

Sada se čini da se jedno predviđenje "Novog Nostradamusa" iz Brazila ispunilo.

On je rekao da je "izrazio zabrinutost za zdravlje kralja Čarlsa III" pre nego što je objavljeno da će monarh (75) iduće nedelje biti podvrgnut lečenju uvećane prostate.

U intervjuu za Dejli Star prošle godine 5. maja, Salome je rekao: "Kralj treba da bude posebno oprezan u pogledu svog urinarnog i s***ualnog sistema, kao i komplikacija povezanih sa njegovom prostatom i genitalnim organima, prenosi "Sun"

U sredu, 17. januara Bakingemska palata je otkrila da je Čarlsovo stanje "benigno", ali da će zbog operacije njegovi javni angažmani biti privremeno odloženi.

- Zajedno sa hiljadama muškaraca svake godine, Kralj je tražio lečenje zbog uvećane prostate - navodi se u zvaničnom saopštenju i dodaje:

- Stanje Njegovog Veličanstva je benigno i on će sledeće nedelje otići u bolnicu na korektivni postupak. Kraljevi javni angažmani biće odloženi za kratak period oporavka.

Ovo je sano jedino od predviđanje koje je Salome izneo.

Neka njegova predviđanja za 2024. su zaista zastrašujuća, možete ih pronaći OVDE.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading