Albanac ubistvo silovanje
Foto: Alo/Prinstscreen/Youtube

Otac (50) koji je juče pušten da se brani sa slobode nakon što je ubio šuraka Albanca, dao je svoju izjavu u Tužilaštvu u kojoj je detaljno opisao okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog događaja.

Otkrivanje strašne istine

On je ispričao da je saznao za zlostavljanje svoje ćerke kada ga je pozvala gazdarica stana u kom njegova ćerka boravi tokom studija i obavestila ga da kirija nije plaćena. Nakon što je razgovarao sa svojom ćerkom, ona mu je otkrila da joj je novac uzela osoba koja ju je ranije seksualno zlostavljala, preteći da će objaviti njene fotografije ukoliko mu ne da novac.

- Vikao sam jer mi je silovao dete, a on mi se rugao. Dolazio mi je u kuću, pomagala sam mu finansijski, a on je uništio moje dete i naš život - rekao je pedesetogodišnjak.

Reakcija oca

Otac je istakao da je podržao svoju ćerku i stao uz nju, te da mu nije bilo na kraj pameti da je počinilac bio neko iz njihovog bliskog kruga. Nakon saznanja o identitetu počinioca, on je priznao da se osećao kao da mu je tlo izmaklo pod nogama i da se osećao krivim što nije ranije shvatio šta se dešava.

- Moja ćerka je bila kod njene sestre u Volosu. Kada sam je pozvao i pitao o čemu se radi, nisam dobio odgovore - kazao je on.

Tada je odlučio da ode kod nje i popriča sa ćerkom uživo.

- U razgovoru mi je otkrila da joj je novac uzela osoba koja ju je ranije seksualno zlostavljala. Rekla mi je da joj ta osoba preti da će objaviti njene fotografije ukoliko mu ne da novac - rekao je otac.

On je zatim dodao da ćerka u početku nije želela da mu otkrije o kome se radi.

- Podržao sam je, stao sam uz nju. Ni na kraj pameti mi nije bilo da je to neko iz našeg bliskog kruga. Tražio sam joj da podnese tužbu i da krene na terapije kod psihologa. Kadfa mi je to rekla osećao sma se kao da sam izgubio tlo pod nogama. Sebe sam krivio jer nisam shvatio šta se dešava i što je moje dete sa tako malo godina doživelo tako nešto. Postao sam opsednut tim saznanjima - nastavlja svoju ispovest u Tužilaštvu.

Tragični ishod

Nakon što je saznao istinu, otac je napustio mesto gde je boravila njegova ćerka i vratio se u svoj grad. Odlučio je da suoči šuraka, noseći sa sobom oružje zbog prethodnih saznanja o šurakovom karakteru. Kada je šurak stigao na dogovoreno mesto, otac ga je konfrontirao, ali šurak nije želeo ništa da mu objasni, već je počeo da se smeje. Nakon ovog tragičnog susreta, otac se obratio svojoj ćerki, a zatim otišao u kancelariju svog advokata i pozvao policiju.

- Nisam mogao da izdržim. Napustio sam Volos i vratio se u Argalasti. Nisam mogao da izdržim, želeo sam da mi on kaže zašto je to uradio. Sa sobom sam poneo pušku jer sam znao kakav je moj šurak bio u prošlosti. Nisam ga ja zvao jer nismo previše bili u kontaktu, naterao sam suprugu da ga pozove i kaže da mu je potrebna pomoć oko menjanja probušene gume na autu kod ulaza u Volos - rekao je otac.

Puštanje osumnjičenog

Osumnjičeni je juče pušten da se brani sa slobode nakon saslušanja u Tužilaštvu, gde je ispričao svoju verziju događaja i predao se policiji.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading