Suad i Mersada iz Bosne
Foto: Alo/PRINTSCREEN YOUTUBE / TV KRAJINA

Naime, razlika između njih je četrvt veka, zajedno imaju ukupno 12 dece, ali nijedno zajedničko. Ističu da od prvog dana žive u slozi, te da za svađu nema mesta u njihovom domu.

Vole se i paze se, a ni teška finansijska situacija im ne pravi probleme, kao ni to što nemaju uopšte struje, već koriste agregat.

- Kad imam para, uzmem gorivo za agregat, kad nemam, sedimo u mraku. Petoro dece ide i u školu. Ne radim nigde skoro godinu dana, operisan sam, a bio sam i dva puta ranjen. Nisam više za neki težak rad - kaže Suad za YT kanal "TV Krajina".

U doniranu kuću se preselio pre pet godina, ali priključak za struju još nije dobio, kaže da drva za ogrev ima. Žive od dečijeg dodatka, mada se trudi na sve načine da porodici obezbedi bolje uslove za život.

Suad i Mersada iz Bosne

PRINTSCREEN YOUTUBE / TV KRAJINA

 

 

Kako je započela ova neobična ljubavna priča?

Suadu je preminula supruga, koja mu je rodila 10 dece, u januaru 2022, te je ostao sam sa svim naslednicima, dok je i njegovo zdravlje bilo ugroženo. Sa druge stane, Mirsada se razvela od muža nakon šest godina braka i sa kojim, takođe, ima dvoje mališana od 3 i 5 godina.

Oboje kažu da su se pri prvom susretu dopali jedno drugom.

- Prvi put sam je video na bazenima i odmah mi se svidela. Kada sam video kako se ponaša prema deci, još više me je privukla. Nikad ne bih mogao da bude sa starijom ženom, ni sa nekom mojih godina, samo mlađa - priznaje Suad.

Suad i Mersada iz Bosne

PRINTSCREEN YOUTUBE / TV KRAJINA

 

 

Posle svega osam dana veze je prešla da živi kod njega, i to bez znanja porodice. Iako je u početki bilo nesuglasica sa najmilima, tvrde da je sada sve u najboljem redu, te da su prihvatili odluku da živi sa ovim Bosancem, prenosi Stil Kurir.

Nije joj smetala ni nezavida pozicija sa novcem, niti je u jednom momentru pomislila da nađe "bolju priliku".

- Navikla sam se fino, to nema veze sa godinama. Najviše mi se sviđa što je dobar i pošten. Ja sam se njemu prva javila, lepo mi je sa njim i nemam problema sa porodicom. Sa decom se slažem odlično, svi me zovu mamom. Sloga je najbitnija - kaže Mirsada.

Priželjkuju da im se pridruže i njeno dvoje dece iz prvog braka, kada se završi brakorazvodna parnica.

- Najviše bi voleo da bude sa svojom decom, ja sam sve papire predao - kaže Suad, a njegova mlada partnerka, koja ima samo 24 godine se nadovezala:

- Nisam videla decu pet meseci, jer mi bivši muž ne dozvoljava.

Osvrnuo se i na komentare ljudi da je napravio previše dece, za koje nema uslova da ih odgaja.

- Dece nikada me može da bude previše. Uzmite u obzri činjenicu gde bismo mi bili sad, da naši starci nisu imali puno dece. Imam u planu još dece, bar dvoje u ime ljubavi. Između mene i moja supruge je velika ljubav. Iako se svi čude zbog razlike u godinama, mi se od prvog dana nismo posvađali. Vlada samo takva sloga i između nas, i između dece i nje - smatra Suad.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading