Bil Klinton
Foto: Printscreen/Facebook printscreen

Džefri Epstin je navodno snimio odnose princa Endrjua, Bila Klintona i Ričarda Brensona, sa neimenovanim ženskim osobama, otkrivaju sudski dokumenti, prenosi Mondo. 

Sara Rensom, koja kaže da je bila Epstinova žrtva, tvrdila je da je vojvodu od Jorka, bivšeg američkog predsednika i milijardera snimio američki pedofil Epstin, prenosi Skaj njuz.

Rensomova je dala izjavu uoči izricanja kazne Gilejn Makvel za trgovinu ljudima.

Princ Endrju je odlučno negirao bilo kakvu umešanost. 

U ime ser Ričarda, portparolka Virdžin grupe je rekla:

"U izveštaju Njujorkera objavljenom 2019. godine, Rensomova je priznala da je ona 'izmislila' to. Možemo da potvrdimo da su tvrdnje Sare Rensom neosnovane."

Predstavnici Klintona nisu komentarisali ove navode nakon što im se obratio Skaj njuz.

Sara Rensom je napisala: "Kada je moja prijateljica imala odnos sa Klintonom, princom Endrjuom i Ričardom Brensonom, Džefri je u stvari snimao to. Hvala Bogu da je uspela da se domogne nekih snimaka, na kojima se jasno vide Klinton, princ Endrju i Brenson koji imaju odnos sa njom. Frustrirajuće, Epstin nije ni na jednom snimku, ali je bio tako pametan! Na kraju sam uspela da drugaricu nagovorim da mi pošalje neke od video snimaka koje je zadržala, u kojima su učestvovala sva trojica gore pomenutih muškaraca. Ja lično mogu da potvrdim da sam sa svoja dva oka videla dokaze ovih radnji, koji jasno identifikuju Bila Klintona, princa Endrjua, Ričarda Brensona koji su imali  odnos sa mojom drugaricom. Kada je moja prijateljica na kraju skupila hrabrost da progovori i otišla u policiju 2008. da prijavi šta se dogodilo, ništa nije učinjeno i bila je krajnje ponižena od strane policijske uprave gde je otišla da prijavi šta se dogodilo sa Epstinom, Klintonom i Brensonom".

U Njujorku u junu 2022. Maksvelova je osuđena na 20 godina zatvora jer je pomagao Epstinu u zlostavljanju tinejdžerki. 

Maksvelova je u pritvoru od jula 2020. uprkos pokušajima njenih advokata da je puste uz kauciju. 

Podsetimo, Epstinje pronađen mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji u saveznom zatvoru na Menhetnu u Njujorku u avgustu 2019. dok je čekao suđenje zbog optužbi za trgovinu ljudima. Smrt je proglašena samoubistvom.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading