STRAŠNI PREDATOR NAPAO PECAROŠA Ogromni krokodil širom otvorenih čeljusti uskočio u čamac!
Foto: Shutterstock

Zvaničnici za divlje životinje u Kvinslendu, u Australiji, istražuju izveštaj o velikom krokodilu koji je iskočio iz vode u čamac pecaroša.

Odeljenje za životnu sredinu, nauku i inovacije Kvinslenda saopštilo je da je muškarac pecao u svom limenom čamcu u Džejn Kriku kada je u blizini primetio krokodila.

 - Čovek je rekao da je pecao oko četiri sata i kada je video velikog krokodila kako se približava čamcu, pomerio se do zadnjeg dela plovila i upalio motor - rekla je viša službenica za divlje životinje Džejn Berns u saopštenju za medije.

- Krokodil je zaplivao ispod lima, a zatim se okrenuo i lansirao se gore i u brod širom otvorenih čeljusti.

Berns je rekao da je pecaroš preskočio krokodila da bi uvukao njegovo sidro, a reptil je pao nazad u vodu kada je pokušao da okrene svoje telo.

Policajac je rekao da je teški skrok savio šine čamca od udara.

- Ribar je otišao do rampe za čamce u Blek Rok Kriku. Rekao nam je da nikada ranije nije video tako velikog krokodila da se tako ponaša u regionu - rekao je Berns.

Berns je rekao da zvaničnici postavljaju znakove upozorenja u toj oblasti i da će pokušati da lociraju krokodila i prate njegovo ponašanje, prenosi upi.com.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading