PRODAVNICA MORA DA JOJ ISPLATI 7.750 EVRA Otišla da kupi margarin, a zbog onoga što je doživela uzeće ogromne pare
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kupujući margarin i mlečne proizvode, žena je izjavila da se nenadano okliznula, pala i zadobila prelom donjeg dela kosti na palcu desne ruke.

U prodavnici osporavaju tužbu i "ističu da žena nije dokazala da je povreda nastala u toj radnji, da inspekcijskim nadzorom nisu utvrđene nepravilnosti i da niko od njihovih zaposlenih nije video da je ona pala ili se na bilo koji način povredila".

Žena je svedočila kako je te subote otišla u prodavnicu radi kupovine margarina i mlečnih proizvoda, ali se u jednom trenutku okliznula i pala i da je tek nakon pada videla lokvu vode na podu. Veruje da je voda curila iz nekog od rashladnih uređaja.

- Odmah sam osetila bol u desnoj šaci i natekla mi je ruka u pregibu između šake i zgloba, kao i deo prstiju. Uspela sam da ustanem tek uz pomoć kćerke - ispričala je povređena žena.

Jedna od svedoka na sudu je otkrila kako se dan ranije i ona okliznula na istom mestu u istom marketu je bila voda na podu, pa je iskrenula nogu.

- U istu radnju otišla sam po povratku s posla narednog dana. Čula sam da se nešto dešava i videla ženu koja je pokušala da ustane s poda. Na podu je bila voda, a ta žena je pala na istom mestu gde sam se i ja dan ranije okliznula - ispričala je.

Sudija je prihvatila tužbu te ženi koja je slomila palac u padu u prodavnici u Slatini dodelila odštetu od 6.250 evra. Uprava marketa je dužna da joj namiri i 1.500 evra troškova.

Presuda je nepravosnažna.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading