zemlja
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Bivši Nasin naučnik i stručnjak za vanzemaljace rekao je da vanzemaljci već lutaju planetom, ali da se možda kriju na neočekivanom mestu, prenosi britanski "SAN".

Oni ne žive među nama kao što se prikazuje na filmovima, niti hvataju krave i izazivaju haos kao što su ih tumačili u igricama, već on veruje da bi oni mogli biti pod vodom.

Kevin Knut, koji je radio u Ejms istraživačkom centru od 2001. do 2005. godine, tvrdi da vanzemaljski život postoji u ogromnim plavim okeanima Zemlje.

Rekao je: „75% Zemljine površine je voda i zaista imamo vrlo malo pristupa njoj. Dakle, ako ćete se negde sakriti, to je savršeno. Ako dolazite iz vodenog okruženja, vodeno okruženje na planetama biće mnogo bolje za život od atmosferskog okruženja. Atmosfere imaju nizak toplotni kapacitet, tako da temperatura mnogo varira… dobijate ogromne temperaturne varijacije. I onda idete sa planete na planetu, imate ogromne temperaturne varijacije u atmosferi: idite na Mars, i gledate na 100 stepeni ispod nule Farenhajta. Idete na Veneru, i imate 800 stepeni Farenhajta. To je dramatično. I vazdušni pritisak se takođe dramatično razlikuje od planete do planete."

Život na kopnu nije pogodan za vanzemaljske oblike života, koji bi se borili sa elementima, ljudima i drugim grabežljivcima ako bi pokušali da se usele u susedstvo, piše Fokus. Umesto toga, otišli ​​bi duboko pod vodu, a stručnjak Knut veruje da su temperature duboko ispod vode odgovarajuće.

Dodao je: „Ako je to okean, onda će okean na drugoj planeti biti između temperatura od 32 stepena Farenhajta i 212 stepeni Farenhajta. Dakle, temperature se neće dramatično menjati od okeana do okeana na jednoj planeti u odnosu na drugu“.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading