njujork policija
Foto: Alo/Profimedia

Petogodišnji blizanci pronađeni su mrtvi u stanu u Njujorku, saopštila je policija i dodala da je istraga o njihovoj čudnoj smrti u toku, javlja "People".

Blizanci, koji nisu javno identifikovani, su bili veoma bolesni u danima pre svoje smrti, i zbog toga nisu išli u školu, već su bili kod kuće.

Dečak je izostao iz škole od 30. novembra nakon što je povraćao i osetio simptome prehlade, rekao je u utorak šef detektiva Džozef Keni, prenosi "New York Daily News". Njegova sestra je takođe povraćala i imala je simptome upale uha, prema zvaničnicima, prenosi Telegraf.

Oko 3 sata ujutru u ponedeljak ujutru, majka je navodno pronašla svoju decu kako povraćaju u krevetu, prema saopštenju njujorške policije.

Majka je videla svoju decu živu oko 5 sati ujutro, ali je pozvala pomoć oko 11 sati nakon što ih je zatekla u "medicinskoj nevolji". Policija je saopštila da su deca pronađena u krevetu, sa penom iz nosa i usta, prenose "NBC New York" i "New York Post".

Reanimacija je rađena sve dok ekipe hitne pomoći nisu stigle na mesto događaja, da bi potom bila konstatovana smrt mališana.

Na konferenciji za novinare u utorak, šef detektiva njujorške policije Džozef Keni rekao je da se situacija "izgleda kao medicinska tragedija", iako se čekaju izveštaji o obdukciji, preneo je "Daily News".

Prema izveštajima, majka je prevezena u lokalnu bolnicu zbog "emocionalnih bolova". Otac, koji je u to vreme bio na poslu, sarađivao je sa vlastima.

Čini se da nijedno dete nije imalo fizičke znake traume, a droga nije pronađena u kući, saopštila je policija, dodajući da ni trovanje ugljen-monoksidom nije uzrok smrti.

Policija je saopštila da je porodica nesrećnih mališana "tiha" i "puna ljubavi".

"Svi izveštaji se svode na to da je mama bila dobro angažovana u svemu što se tiče dece", rekao je Keni na konferenciji za novinare.

"Bila je aktivni učesnik u njihovoj medicinskoj nezi i njihovom školovanju", dodao je.

Istraga je u toku.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading