Vozio 270km/h
Foto: Printscreen/Foto: Twitter/@MNPDNashville

Policija u Nešvilu saopštila je da su njihovi pripadnici pokušali da zaustave vozača ukradenog "Dodž Čardžera" koji je viđen kako "neoprezno vozi" u Medisonu. Vozač, kasnije identifikovan kao Džejkob Ostin Etridž, pobegao je od policije, javlja "WKRN News".

Helikopterske ekipe uspele su da prate ukradeno vozilo u komšiluku u blizini Džonsboro Drajva i Mekori Krik Rouda. Policija kaže da se tamo sudario, a zatim se automobil zapalio.

Policija navodi da je Etridž potom pobegao peške.

Vozio 270km/h

Foto: Twitter/@MNPDNashville

 

Detektivi policije Nešvila su navodno pronašli kese marihuane, kokaina, oksikodona, suboksona, pečuraka i nepoznatih tableta koje se izdaju samo na recept. Zaplenjeni su i pištolj i poluautomatski pištolj bez serijskog broja.

Policija je saopštila da je Etridž priznao da je vozio brzinom od 270 kilometara na sat kako bi pobegao policajcima koji su ga jurili.

Optužen je za krađu vozila, dve tačke za izbegavanje hapšenja, tri tačke za posedovanje droge, dve tačke za posedovanje oružja, dve tačke za posedovanje droge, bezobzirnu vožnju i posedovanje lekova bez recepta. Policija kaže da je zadržan na kauciji od 278.500 dolara.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading