Najavljeno nevreme u Nemačkoj
Foto: Alo/Foto Alo/Tanjug

Nemačku će uoči katoličkog Božića pogoditi uragan Zoltan, javlja tamošnja meteorološka služba. Duvaće jak vetar zbog čega postoji opasnost od lomljenja grana, iščupanih stabala i oštećenih krovova, prenosi Jutarnji list pisanje nemačkog Fenix magazina.

Promena vremena prvo će se osetiti na obali Severnog mora. Tamo bi se već sutra poslepodne mogli pojaviti orkanski udari, a do večeri će oluja zahvatiti celu Nemačku. Pljuskovi i jako nevreme najavljeni su za celu zemlju.

U noći na petak se očekuje prvi udar oluje na celoj obali Severnog mora, a najavljeno je da će oluja jačati u petak ujutro.

U obalnim područjima vetrovi mogu da dosegnu brzinu i do 130 km/h . U Alpima će takođe besneti uragan brzinom do 140 km/h.

U petak poslepodne očekuje se još jedan udar oluje, a uragan će oslabiti u subotu. I dalje će biti vetrovito i olujno, ali bez ekstremnih udara vetra, javljaju nemački meteorolozi.

Zbog loših vremenskih prilika očekuje se i otežan saobraćaj i ograničenje železničkog saobraćaja zbog oluje. Moguć je i zastoj međugradskog saobraćaja, a mogla bi kasniti i dostava paketa i pošiljki, javlja Fenix magazin.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Dubravka Đedović otkriva kulinarske trikove u ZAKUVAVANJU Celu emisiju pogledajte u 20h na našem YouTube kanalu ▶️ Posebno se zahvaljujemo šminkeru Nedeljku Tišanoviću @Nency Star #alo #alodnevnenovine #aloonline #zakuvavanje #dubravkadjedovic #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading