Bizarna smrt
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen

Prema infromacijama tamošnjih vlasti, policija je prvobitno mislila da je Patrik Keni napadnut u subotu uveče, kada je pronađen srušen na parkingu restorana u Saugusu, oko 18 kilometara severno od Bostona.

Policajci su kasnije došli do zaključka da se 42-godišnji otac blizanaca nekako ubo nožem oko vrata, što je njegova porodica doživela kao užasnu tragediju.

Bio na porodičnoj rođendanskoj zabavi

- Čini se da je ovaj incident slučajan i veruje se da nijedna dodatna strana nije umešana - rekli su okružni tužilac i šef policije Saugusa u izjavi za medije.

Keni je proglašen mrtvim u Opštoj bolnici Masačusetsa u Bostonu ubrzo nakon što je pronađen ispred restorana, gde je otišao autobusom na porodičnu rođendansku zabavu. 

- Naša porodica oplakuje gubitak Patrika, fokusirajući se na njegovu suprugu Loren i dvoje male dece. Pokušavamo da prihvatimo ovu užasnu tragediju - navodi se u saopštenju porodice preminulog. 

 Patrik je bio divan otac, muž, brat i sin i odan prijatelj. Ovo je užasna tragedija.

- Naše misli i molitve su sa porodicom žrtve. Ništa drugo u ovom trenutku nije važno. Tražimo da ljudi ne donose prebrzo zaključke dok se istraga ne završi - navodi se u saopštenju porodice Vong, vlasnika restorana u kom je Patrik bio redovan gost. 

Iza sebe ostavio suprugu i decu, male blizance

U ponedeljak popodne, sestre Loren Keni - Liz i Bridžit - napravile su GoFundMe da bi pomogle porodici u onome što je opisano kao „neopisiv gubitak“.

- Patrik, muž naše sestre Loren, otišao je neočekivano, ostavljajući za sobom ožalošćenu ženu i njihovu dragocenu decu, Avu i Patrika.

- Pat nije bio samo otac i muž pun ljubav, bio je i Lorenin najbolji prijatelj. Njegovo iznenadno odsustvo stvorilo je prazninu koju reči ne mogu da popune.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading