OSTAJE LI MILOVIĆ MINISTAR PRAVDE? Sve zavisi od Vladimira Novovića: Oglasio se SDT
Printscreen

“Povodom iznetog stava ministra pravde u Skupštini Crne Gore da načelnik Specijalnog policijskog odelenja Predrag Šuković „neće biti šef“ tog odelenja, podsećamo javnost i sve društvene činioce da je članom 26 stav 3 i članom 27 stav 3 Zakona o Specijalnom državnom tužilaštvu određeno da rukovodioca Specijalnog policijskog odelenja postavlja direktor Uprave policije, uz saglasnost glavnog specijalnog tužioca i da se rukovodilac ne može rasporediti na drugo radno mesto ili druge poslove u Upravi policije, bez saglasnosti glavnog specijalnog tužioca”, naveli su iz SDT-a.

sdt

Foto: Youtube/Vijesti Online

 

 

Podsećamo, ministar pravde Andrej Milović kazao je juče u Skupštini da Šuković neće ostati na čelu SPO, niti u bezbednosnom sektoru, zbog svega što je radio protiv PES-a i njegovog lidera Milojka Spajića.

“Ja vam kažem da on neće biti u bezbednosnom sektoru u SPO. Znam da ste nervozni, ja vas razumem, to vam je prijatelj, koristili ste ga politički, sve namere vaše partije radili ste preko njega i pokušali ste da se obračunate sa PES-om preko njega. Nije vam pošlo za rukom i niste uspeli sa kompletnim bezbednosnim aparatom koji ste tri godine kadrirali i uređivali, čak i iznutra ponešto uspeli kod nas, ipak nas niste pobedili. Mi smo u Vladi, vi niste. Vaših kadrova, dajem vam reč, neće biti ili ja neću biti ministar u ovoj Vladi”, rekao je Milović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading