"POMOĆI ĆE KO DRITANU ČEŠALJ" Kneževič izazvao buru: Pravo je čudo kako smo još živi
Foto: Privatna arhiva/Printscreen

"Pravo je čudo kako smo još živi", rekao je Knežević u parlamentu i dodao da današnje donošenje Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma podseća na "bolesnika u terminalnoj fazi".

"Zašto to kažem. Zato što ne znam da li se u Keniji, Azerbejdžanu ili ostalim država koji se nalaze na sivoj listi nalazi predsednica Vrhovnog suda koja švercuje kokain sa sinom ili u kojima su dva direktora policije uhapšena zbog šverca cigareta ili u kojima je pomoćnik GST-a u zatvoru zbog kriminalnih klanova", kazao je Knežević.

On se pita postoji li država u kojoj predsednica Vrhovnog suda šalje direktorki ASK-a poruku – oderi.

"To je dokazana crnogorka i antifašista. Postoji li država u kojoj policajci u odeljenju bezbednosti Kotor snimaju porno filmove za privedenim ženskim osobama. Da li postoji država u kojoj se ispod zgrade Višeg i Vrhovnog suda kopa tunel?", pitao je Knežević.

On je pitao i da li predsednica Vrhovnog suda drži ljude pod merama tajnog nadzora.

"Da li postoji država u kojoj Tužilaštvo zajedno sa sudstvom progoni lidere Demokratskog fronta zajedno sa visokim policijskim funkcionerima i svi šalju istu poruku – oderi. Sada se mi nalazimo u ozbiljnom problemu da nas stave na sivu listu. Pravo je čudo što nismo na crnoj listi, a ako je nema možda će je i uvesti, kada vide šta se sve izdešavalo u Crnoj Gori a crnje ne može biti. Nažalost, i u paklu je svežije nego u bezbednosno pravosudnom sistemu Crne Gore", kazao je Knežević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Нерон

11.12.2023 15:42

Е Милане свака ти на мјесту...