Hanter Bajden
Foto: Alo/Profimedia

"Ono što pokušavaju da urade je da pokušavaju da me ubiju, znajući da će to biti bol veći nego što bi moj otac mogao da podnese, i stoga uništavaju predsedništvo na taj način", rekao je Hanter Bajden muzičaru Mobiju u podkastu emitovanom u petak,  prenosi BBC.

Republikanci su ranije optužili predsednika SAD i njegovog sina za trgovinu uticajem, ali je Bela kuća odbacila te tvrdnje.

Hanterov intervju za potkast objavljen je dan nakon što je američko Ministarstvo pravde podiglo novu krivičnu prijavu protiv Hantera Bajdena, optužujući ga da nije platio porez od 1,4 miliona dolara, dok je, kako je navedeno u optužnici američkog suda u Kaliforniji, trošio milione dolara na raskošan način života.

Optužbe iznete u četvrtak nadovezale su se na optužnicu od 14. septembra protiv Hantera Bajdena zbog laganja o upotrebi droge na obrascu za kupovinu vatrenog oružja.

On se u tom slučaju izjasnio da nije kriv.

Hanter Bajden, zavisnik od narkotika koji se oporavlja, razgovarao je iz svoje kuće u Malibuu u Kaliforniji sa Mobijem, sa kojim se sprijateljio dok se oporavljao od zloupotrebe droga i alkohola, navodi BBC.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading