ubistvo
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Tokom rutinske operacije u dizeldorfskoj četvrti Flingern-Sud, policija je pronašla telo žene u fazi raspadanja na balkonu stambene zgrade. Kako su saopštili iz policije i tužilaštva, pronađeno je telo 36-godišnje žene u zatvorenoj plastičnoj kanti.

Shodno tome, policijska akcija je sprovedena u utorak (5. decembra) oko 17.45 časova. Obdukcijom su otkriveni prvi znaci nasilja i istragu je preuzelo odeljenje za ubistva.

Policija traga za partnerom ubijene žene

Policija trenutno intenzivno traga za 58-godišnjim muškarcem, koji je navodno bio partner žene čije je telo pronađeno.

Užas je otkriven kada je policija pozvana da dođe u stan u ulici Langerštrase, gde su pronašli dve osobe povezane sa narkomanskim miljeom.

Na terasi pronađena kutija u kojoj je bilo telo

Službe Hitne pomoći su u istom stanu otkrili tragove narkotika, a daljim pregledom stana konačno su pronašli i kantu na terasi u kojoj je bilo telo.

Telo u hermetički zatvorenoj posudi već je bilo u fazi raspadanja. Naknadna istraga otkrila je da je i 36-godišnja žena poticala iz narkomanskog miljea, prenosi Blic.

BONUS VIDEO

 

@dosije.192 DUŠ(M)ANKA HLADNOKRVNI UBICA Ubila svog supruga da bi se dokopala njegovog stana! #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin ♬ original sound - Dosije 192

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading