Panče Ž.
Foto: Printscreen/Facebook

Sahrana je održana u 13.30 časova, a rodbina, prijatelji i poznanici odali su poslednju počast tragično stradalom muškarcu.

Njegov nestanak je prijavljen 24. novembra, a vodi se kao nestao od 22. novembra. Njegovo telo pronađeno je 3. decembra u okolini Velesa, nedaleko od tela nestale Vanje Gorčevske.

Šire se teorije o tome kako su ubijeni Vanja Đorčevska i frizer Žežovski i zašto, a prema jednoj teoriji Vanja se ugušila za vreme otmice, a frizer navodno nije ubijen zbog duga od 500 evra, kako se do sada spekulisalo. Tvdnje o tome iznela je na društvenim mrežama Frosina Taševska Remenski, profesorka Fakulteta bezbednosti.

Šta je frizer znao?

-Da bi se moglo povezati ubistvo u Velesu od strane iste grupe, jedna od mogućih verzija bi bila: 'Da li je frizer saznao/znao plan da otme dete radi iznude, pa su u njemu videli opasnost, pa je postao žrtva?' Teško je poverovati da je cilj bio auto, a motiv – dug od 500 evra. Kada su veliki broj pristalica Palevskog i on sam javno kukali da su se službe bezbednosti prema njima ponašale, radile, da nisu planirale nikakva ubistva, razotkrivanja, naoružanja itd, već da su pod zvezdom Vergine neviđene patriote, onda su svi verovali u nekakvu 'svetu misiju' ovih monstruma ljudi, čak i novac doniran iz dijaspore za njihovu 'misiju'. Očigledno je trebalo da postoji kliničko posmatranje ovih pacijenata za koje slovo „P” nije patriotizam, već novac i patologija. Jedno od ključnih pitanja je da li se stanje u našoj zemlji adekvatno i kontinuirano prati na liniji radikalnog, profitno orijentisanog desničarskog ekstremizma, koji je preteča terorizma? Ovo je pitanje za sve institucije", navela je ona.

Glavno pitanje koje je postalo problematično nakon konferencije za novinare policije i tužilaštva bilo je: kakve veze ima ubistvo sa iznudom iz koristoljublja, zašto bi Vanja Gorčevska bila ubijena da nije bilo traženja novca? Više o tome pročitajte KLIKOM OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading