Pucnjava
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen Youtube

Policija je saopštila da je tokom pokušaja otimanja motocikla BMW vrednog oko 70.000 dolara došlo do razmene vatre između kriminalaca i vojnog policajca koji nije bio na dužnosti, ali je primetio šta se dešava.

Tokom razmene vatre nastradali su biznismen koji je upravljao motociklom Denis Roberto Ramos (53) i dvojica kriminalaca dok je treći upucan i prebačen u bolnicu.

Na snimcima nadzorne kamere vidi se da je Ramos sa suprugom (55) na motociklu prošao kroz kapiju svoje kuće. Za njima su međutim odmah stigla dva motocikla sa trojicom kriminalaca koji su ih prethodno jurili ulicama. Jedan od kriminalaca izvadio je pištolj i pucao najmanje dva puta.

Tada je vojni policajac, koji je tuda slučajno prolazio, takođe na motociklu, primetio šta se dešava i zapucao na bandite koji su mu uzvratili. Vidi se da je policajac sišao sa motocikla i nastavio da puca. Ramos se takođe vidi kako udara jednog od kriminalaca koji leži na tlu nogom i kacigom.

Ramosova supruga rekla je policiji da je primetila da je biznismen dao gas pokušavajući da pobegne od kriminalaca. Navodno je jedan od lopova pucao u vazduh kada je elektronska kapija počela da se zatvara nakon čega se bacila na zemlju.

Jedan od ubijenih kriminalaca je maloletan. Ramos je sa teškim povredama prebačen u bolnicu gde je preminuo. Istraga je međutim pokazala da ga je pogodio policajac (30) koji je reagovao na pokušaj pljačke jer ga je navodno zamenio za napadača.

Supruga ubijenog biznismena, navode lokalni mediji, ćerka je poznatog genetičara Rodžera Abdelmasiha koji služi kaznu od više od 173 godine zatvora zbog silovanja 37 žena.

Abdelmasih je slovio za jednog od najvećih stručnjaka za ljudsku reprodukciju u Brazilu.

BONUS VIDEO

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading