brod jadran
Foto: Alo/Printscreen

Zbog najavljenog nevremena u Crnoj Gori danas je na snazi narandžasti meteoalarm, zbog čega se pored obilne kiše i jakih pljuskova, očekuje se i olujni južni vetrovi. A jeziv snimak iz Bokokotorskog zaliva na Instagram stranici "montenegrin.beauty" pokazuje da je vetar, sudeći udarima vetra po boku broda i te kako bio snažan.

"Ovo je Južni vetar! Šalu na stranu, najavljeni su jaki udari južnog vetra, a možete videti i kako to izgleda na delu", stoji u opisu videa na pomenutoj Instagram stranici.

Kako se vidi na snimku, ogroman putnički brod se usled jakog vetra nagnuo na levi bok i bio je prinuđen da tako plovi duže vreme. U jednom trenutku međutim, uspeo je malo da se ispravi, ali zbog vetra koji nije odustajao i dalje je nije uspevao u potpunosti da se vrati u normalni položaj.

"Ne dovodite ljude u opasnost"

Jeziv prizor šokirao je sve koji su brod videli uživo ali i one koji su naišli na video.

"Užas, samo da se ne prevrne", "Baš se čudim da ovi brodovi ulaze u Kotor i na Jadransko more kad se zna da je loše vreme ili dolazi loše vreme? Naravno da su putnici platili i planirali da putuju da vide Crnu Goru ali zašto da se rizikuju životi naroda i da se slome ovi brodovi? Niko ne pobeđuje protiv oluje ili prirode", "Aman više, ne dovodite brodove i ljude u opasnost", "Ma ne bi oni smeli u zaliv i kad je lepo vreme", bili su samo neki od komentara ispod ovog videa.

BONUS VIDEO

@alo_portal Koliko košta odevna kombinacija Milene Popović?! Celu emisiju “U ringu” sa Milenom Popović možete pogledati na našem YT kanalu ▶️ #alo #alonovine #fypシ #alodnevnenovine #milenapopovic #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading