Lov
Foto: AP/Brenton Lammers (HONS)

Dečko Samante Kamenzind ne samo da joj je dao prvi ulov jelena kojeg su uočili na kameri za praćenje južno od Linkolna, već ju je potom iznenadio prstenom usred fotografisanja sa trofejem.

"Svi su govorili da bi se i oni udali za njega, ako im dozvoli da ubiju ovog velikog jelena", rekla je mlada Kamenzind, 28, koji živi u Omahi.

 

Za tri godine zabavljanja jedna od stvari oko kojih se par povezao je njihova zajednička ljubav prema lovu. Oni prerađuju i jedu meso onoga što ubijaju.
Kol Bures je rekao da nije imao problema da pusti Kamenzin da puca.

"Bio sam jednako uzbuđen kao i ona kada ga je pogodila", rekao je 32-godišnjak iz Nebraske.

Tada je Bures rekao Kamenzind da želi da profesionalni fotograf napravi nekoliko slika u znak sećanja na veliki trenutak. U jednom trenutku on je klekao na  koleno i pitao je da se uda za njega, dozvoljavajući fotografu da snimi tačno kada je rekla da.

Bures je rekao da je dobio ideju nakon što je jedan prijatelj dao sličan predlog tokom lova na Aljasci.

Njihovi prijatelji su se začudili kada su videli fotografije.

"Ne znam da li su bili više šokirani što smo se verili ili zbog veličine jelena", rekla je Kamenzind.

Njih dvoje imaju za cilj mogući datum venčanja sledeće jeseni, ali je rekla da to definitivno neće biti tokom sezone lova.

 

@alo_portal POBEDILA SAM SEBE Milica odbranila prošlogodišnju titulu, za Alo! progovorila o uspehu i postavljenom rekordu #alo #alodnevnenovine #beogradskipolumaraton #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading