Vladimir Putin
Foto: Alo/Sajt predsednika Rusije

Pretrpeo je "jake bolove" u glavi, zamagljen vid i "utrnuo jezik", navodi se u izveštaju pozivajući se na nalog ruskog Telegrama - General SVR.

Kanal je poznat po objavljivanju neproverenih tvrdnji o Putinovom zdravlju. U maju prošle godine, kanal, koji navodno vodi bivši ruski špijun, rekao je da je Putin ozbiljno bolestan i da je podvrgnut operaciji uklanjanja tečnosti iz stomaka.

U januaru ove godine, šef ukrajinske obaveštajne službe je tvrdio da je Putin neizlečivo bolestan od raka i da se njegovo zdravlje pogoršava. "On je već duže vreme bolestan. Siguran sam da ima rak. Mislim da će umrijeti vrlo brzo. Nadam se vrlo brzo", rekao je Kirilo Budanov za ABC Nevs.

Sada se u novom izveštaju tvrdi da je Putin nedavno doživeo „delimičan gubitak osećaja u desnoj ruci i nozi“, što je zahtevalo hitnu medicinsku pomoć. „Konzilijum lekara“ je ukazao prvu pomoć i savetovao Putinu da uzima lekove i da se odmori nekoliko dana. Međutim, navodi se u izveštaju, ruski premijer je odbio da se odmori i umesto toga je dao sumorne izveštaje iz rata u Ukrajini.

Metro je izvestio da se Putinovo stanje kasnije poboljšalo, što je ublažilo zabrinutost njegovog velikog tima lekara. Ali predsednikovi rođaci su bili više zabrinuti. Za njih je, navodi se u izveštaju, naglo pogoršanje Putinovog zdravlja „izazvalo nervoznu reakciju, više nalik panici“.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading