Muva
Foto: Shutterstock

 63-godišnji muškarac iz Misurija, SAD , došao je u bolnicu na preventivnu kolonoskopiju. Lekari su započeli pregled, koji je tekao uobičajeno sve dok nisu stigli do poprečnog debelog creva, gde su ustanovili anomaliju. Živa muva koja zuji uhvatila je objektiv kamere. Lekari njegovu pojavu u crevima nazivaju misterijom.

Pacijent je naknadno prijavio da nije iskusio nikakve simptome ili bol u stomaku. Takođe, prethodnog dana nije jeo ništa neobično. Pre zahvata je konzumirao samo tečnost po preporuci lekara, a dan ranije jeo je picu i zelenu salatu u kojoj nije bilo muva.

Neobičan slučaj naveo je doktore da objave članak u American Journal of Gastroenterologi, u kojem su muvu nazvali „retkim gastroenteroskopskim nalazom“.

BONUS VIDEO

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading