Jutjuber sahranjen živ
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

 „Molim vas, ne pokušavajte ovo kod kuće“, upozorio je jutjuber svojih 212 miliona pretplatnika u naslovu ovog, u najmanju ruku morbidnog, klipa.

Mladić je postao najpopularniji i najbogatiji jutjuber na svetu, navodno zarađuje između 3 i 5 miliona dolara mesečno u prihodima od reklama zbog svojih neobičnih i sve skupljih video snimaka sa izazovima. 

U svom najnovijem snimku on je odlučio da bude zakopan u podzemlju na sedam dana kao lik Ume Turman u filmu „Ubij Bila“.

On je obukao odelo, a potom je spušten u zemlju u vrhunskom providnom kovčegu opremljenom hranom i vodom.

 „Poveravam svoj život ovom kovčegu narednih sedam dana“, izjavio je Donaldson dok je bio u svojoj odaji za hibernaciju.

Uprkos zaštitnim merama, sedmodnevno dremkalo se pokazalo kao psihički naporno za hrabrog čoveka. Tokom dobrovoljnog sahranjivanja nekoliko puta je bio doveden do suza, uključujući i kada su ga puštali iz kovčega. Postojala je i zabrinutost da neće moći da ustane zbog krvnih ugrušaka u nogama od tako dugog ležanja u skučenom prostoru. Srećom, taj strah se nikada nije ostvario, a Donaldson je završio svoje privremeno sahranjivanje nepovređen. Time je oborio prethodni rekord koji je postavio 2021. nakon što je bio živ zakopan 50 sati.

 

 


Međutim, ovaj snimak naišao je na mnoštvo negativnih komentara, a mnogi korisnici društvenih mreža smatraju da je njegov potez neukusan i morbidan.

 

 

BONUS VIDEO 

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading