jens stoltenberg
Foto: Printscreen/Youtube/BN TELEVIZIJA

Cvijanovićeva je, nakon sastanka sa generalnim sekretarom NATO, Jensom Stoltenbergom, istakla kako je sigurna da bolje razume stvari u BiH nego Bećirović, prenosi "Srna".

– Duboko sam na liniji onoga što je Dejtonski sporazum i ono što je decentralizovana struktura BiH. Konačno, takva struktura je dobila podršku svih nas, a ne neka imaginarna koju će propagirati Bećirović ili neko drugi – naglasila je ona.

TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

 

 

Politička arena

Ocenjuje da je sve to politička arena, da Bećirović ima pravo da iznese svoj stav, ali da i ona ima pravo da iznese svoj.

– Ono što mene brine u komunikaciji s nekim kolegama, a tu ne govorim samo o Bećiroviću, jeste da se zaista prepozna da tu ima netrpeljivosti ili da morate stalno kucati na neka tuđa vrata da biste pričali protiv mene – navela je Cvijanovićeva.

Ona je konstatovala da se i sastanak članova Predsedništva sa Stoletnbergom koristi na taj način, da bi se pričalo protiv Republike Srpske, te zapitala one koji to čine šta oni rade za ovu zemlju.

Poruka

– Šta vi, ljudi, radite, pošto stalno pričate protiv Republike Srpske, da očuvate ovu zemlju? Ništa ne radite da je očuvate. Mislite da će vam je čuvati neko sa strane? Pa koji god gost da vam dođe ovde vi ćete njemu da kukate na Republiku Srpsku, a onda će on, zaboga, da vam spase državu. Dakle, to tako ne ide – poručila je Željka Cvijanović.

Ona je naglasila da ljudi koji žive u BiH treba da rešavaju unutrašnja pitanja, da su odgovorni za svoju zemlju, te da su takvu poruku dobili i od Jensa Stoltenberga.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading