ZVERSKI UBIO DEVOJKU, A SADA GA PUŠTAJU IZ ZATVORA! Gojazni ubica iz Italije mora kući na dijetu, porodica žrtve u šoku!
Foto: Shutterstock

Ubica koji je izbo svoju devojku 57 puta nakon svađe zbog toga što je ostavio „previše mrvica“ na krevetu, pušten je iz zatvora jer ne može da prati svoj režim mršavljenja u zatvoru.

Dimitri Frikano, iz Bijele u severnoj Italiji, ubio je Eriku Preti (28), dok su bili na odmoru na Sardiniji 2017. Ali uprkos tome što je 35-godišnjak osuđen na 30 godina zatvora zbog napada, sudija je presudio da je 'nekompatibilan sa zatvorskim režimom' i umesto toga bi trebalo da bude u kućnom pritvoru.

Ubica je brzo dobio na težini dok je bio u zatvoru. Zatvorsko osoblje je reklo da je bio toliko težak da su mu potrebna invalidska kolica ili štake da bi se kretao i da mu je potreban nivo nege koji ne mogu da pruže, čuo je Nadzorni sud u Torinu. To znači da će biti pušten nakon samo godinu dana, jer su odlaganja suđenja tokom Kovida omogućila da ne bude osuđen do 2022. Iako je Frikano prvo tvrdio da su Eriku ubili pljačkaši, kasnije je priznao: „Vređala me je zbog hleba i onda me udarila u glavu. Pa sam je ubio."

Njegov tim odbrane je rekao da se njihov klijent bori sa nizom problema, uključujući sindrom anksiozno-depresivne bulimije i poremećaj ličnosti. Lekari su tvrdili da je on u tolikom riziku od srčanih problema da treba da jede prilagođenu ishranu koja se ne može kuvati dok je u ćeliji.

Erikina porodica je besna zbog ove odluke, a njen otac Fabricio Preti rekao je da se čak ni moćni gangsteri ne tretiraju tako dobro u zatvoru.

- Kućni pritvor za Dimitrija? To je sramotna odluka. Niko mi neće vratiti moju devojčicu. Ali za nas je bol još uvek prejaka da bi on bio pušten tako brzo. Vreme, kažu, leči rane, ali ne i one roditelja kojima su oduzeli ćerku.Kada su mi neki prijatelji javili, nakon što sam pročitao na internetu, da je Dimitri stavljen u kućni pritvor, rana se ponovo otvorila. Bilo je to kao da ste dobili ubod u srce. Da pomislim da čak ni mafija ne dobija ovakav tretman. Međutim, uveravali su me da će se, ako se oporavi, vratiti u ćeliju. Ne verujem da je to zaista vrlo verovatno”, rekao je potrešeni otac žrtve, prenosi britanski "Miror".

BONUS VIDEO

@dosije.192 DUŠ(M)ANKA HLADNOKRVNI UBICA Ubila svog supruga da bi se dokopala njegovog stana! #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading