BIVŠI ZAMENIK GRADONAČELNIKA UHAPŠEN ZBOG POKUŠAJA UBISTVA BRATA Drama u Zadru, zadao mu više uboda nožem
Foto: Alo/Foto: Alo!

Sukob o kojem je policija izvestila u ponedjeljak, odigrao se u subotu, 11. novembra, u ranovečernjim satima u porodičnoj kući u zadarskom kvartu Diklo nakon fizičkog sukoba tokom kog je Vlakić nožem povredio tri godine starijeg brata, prenose hrvatski mediji.

Vlakić je bratu naneo više uboda nožem, ali nijedan nije bio u vitalni organ.

Do sukoba je došlo zbog porodičnih razmirica u trenutku dok se Vlakić u kuhinji branio od brata. Kada je shvatio što se dogodilo, Vlakić je zvao u pomoć komšije, te pokušao pomoći bratu. Bivši gradonačelnik inače živi u kući u Diklu sam s majkom, a brat im je bio došao u posetu.

Nakon napada 49-godišnjaku je pružena lekarska pomoć u zadarskoj Opštoj bolnici, gde su mu konstatirane teške telesne povrede, a protiv Vlakića je nakon istrage podneta krivična prijava državnom tužilaštvu, te je sinoć smešten u pritvor.

Zbog sumnje za pokušaj ubistva istražni sudija mu je odredio pritvor od mesec dana zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i uticaja na svedoke.

Ovo je drugi put da se Vlakić našao pod kriminalističkom obradom zadarske policije. Tužilaštvo je pre tri godine pred Opštinskim sudom u Zadru podiglo optužnicu protiv njega zbog krivičnog dela protiv javnog reda nedozvoljenim posedovanjem, izradom i nabavljanjem oružja i eksplozivnih materija.

BONUS VIDEO 

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading