Vedrana Rudan
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen TV Prva

Ona navodi da živimo u vremenu u kome se uništavaju dečije duše.

- Mi smo već oguglali i istrošeni smo, deca su otvorena za ranjavanje, muku, bol i za radost. Kao mačići. Jedno je kad je stari mačak, a drugo kada je to mače od 100 grama. Deca su moja velika rana, ma gde bili i patili. Ovo je užasno vreme za decu. Nema rešenja, ne možemo živeti u srednjem veku. Ne možemo to promeniti jer nemamo uslove, postoje dve vrste vaspitanja, jedan je kad si detetu prijatelj, koji voze dete džipom do škole, koja je 50 metara. Drugi roditelji su robovi, koji rade od jutra do sutra. Šta ti roditelji znaju o svojoj deci? Postoji samo način da tu decu smirite, date im telefon i odete da spavate. Tu nema izbor, vi ste robinja i to je to - deci nije lako - kazala je Vedrana Rudan za TV Prva.

Za predsednicu Evropske komisije Ursulu fon der Lajen kaže da je "babetina, koja je odšetala u Izrael i u moje ime dala podršku Izraelu".

- Političari nam uvek šalju takve poruke da im se sve može. Naši političari osim što su primitivni i lopovi, smatraju da je potrebno da doktoriraju, mislila sam da je to lokalna potreba, ali sada vidim da nije. Toliko su tašti da moraju biti sve, ako jedna Ursula lažna doktorka, onda me ne čudi što i naši osete potrebu da budu doktori - navodi Vedrana Rudan.

Vedrana i Jovana

Foto: printscreen/tvK1

 

Književnica kaže i da portale retko kada čita, osim kada nisu udarne vesti u pitanju.

- Gledam vesti o Gazi, i mislim se dokle više. Svi ćute, ako neko izađe sa palestinskom zastavom odmah je terorista. Pa i ja sam Palestinka, ali nisam terorista - rekla je ona.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading