Poplave Francuska
Foto: Alo/Foto: Printscreen/Društvene mreže

Od ponedeljka su tri osobe lakše povređene u polavama. U tom departmanu je za sinoć bilo najavljeno od 90 do 100 milimetara kiše po metru kvadratnom, što je količina padavina za prosečni mesečni nivo, a padavine su nastavljene i danas i prognozirano je od 30 do 50 milimetara padavina, objavio je "Figaro".

 

 

Francuski predsednik Emanuel Makron pozvao je građane u četvrtak da budu oprezni zbog poplava. U Pa-de-Kaleu bilo je u četvrtak uveče oko stotinu intervencija vatrogasaca i evakuisane su 133 osobe Crveni krst je otvorio 12 smeštajnih centara.

U Sent-Etjenu je tokom noći između ponedeljka i utorka oštećeno oko 300 kuća. Škole u ​​200 opština ostaće zatvorene i danas , a železnički saobraćaj je u prekidu na relaciji Bulonj - Etapl i Sen-Pol-Etapl najmanje do subote. 

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading