Pucnjava u Filadelfiji
Foto: AP/Yong Kim (MBI)

Policajci su Husanenau pronašli u kući koju su delili sa višestrukim ubodnim ranama za koje se tvrdi da su nanete komadima razbijenog stakla.

Кalifornijska patrola autoputa pronašla je Bustami kako se vozi niz međudržavnu magistralu u blizini Barstoua oko 5 ujutro i navodno je bila prekrivena krvlju. Ona je istražiteljima rekla da se posvađala sa svojom majkom i da ju je ubola komadom stakla, navode lokalni mesiji.

Bustami je dospela na naslovne strane u avgustu nakon što je uhapšena na aerodromu u Las Vegasu nakon što je pokušala da pobegne bez plaćanja u restoranu. Navodno je bila agresivnno pijana, a policija je rekla da je dok je bila privođena tvrdila da je "bila uznemiravana jer policajci nisu videli nikoga tako lepog kao ona". Кažnjena je zbog nedoličnog ponašanja 31. avgusta.

Dok su je policajci privodili, rekli su da im je Bustami pretio da će ih pljunuti jer ih je nazivala "perverznjacima" i tvrdila da su "pokušavali da je siluju jer nikada nikog nisu videli tako zgodnog".

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading