Rat u Izraelu 2023
Foto: Printscreen/Instagram

- Zaista mi je žao što moram da izvestim da smo sada primili vest da je potvrđeno da je Šani Nikol Luk ubijena i mrtva. Pronađena je njena lobanja - rekao je predsednik Hercog.

- To znači da su joj ove varvarske, sadističke životinje jednostavno odsekle glavu dok su napadale, mučile i ubijale Izraelce. To je velika tragedija i izražavam najdublje saučešće njenoj porodici - rekao je on.

On je dodao da je tek sada identifikovano njeno telo i da se čeka identifikacija još 40 tela jer su ljudi bili brutalno zlostavljani, spaljeni ili raskomadani.

- Ono što smo videli na granici Gaze i Izraela prevazilazi pogrom. Videli smo klanicu. Videli smo kako krv teče na ulicama. Videli smo najstrašnije tragedije koje se mogu zamisliti - dodao je on, preneo Telegraf.

Rat u Izraelu 2023

Instagram

 

 

Porodica devojke, koja ima nemačko i izraelsko državljanstvo, saopštila je danas da su dobili informaciju da je Šani pronađena mrtva.

Da podsetimo, Šani je bila na muzičkom festivalu u blizini kibuca Re'im 7. oktobra. Tamo je slavila život sa stotinama mladih Izraelaca kada su ih napali militanti Hamasa.

Hamas je ubio desetine posetilaca festivala i kidnapovao mnoge, među kojima je bila i Šani Luk i odveo ih u Pojas Gaze.

Istog dana Hamas je objavio snimak na kojem je navodno bila Šani Luk u prikolici kamiona okružena borcima.

Ležala je i bila teško povređena. Oko nje su borci slavili njenu otmicu.

Ubrzo su se pojavile informacije da je ona mrtva, ali je njena majka izjavila da su joj rekli da je Šani ipak živa i teško povređena.

Uprkos užasnom snimku, Šanina porodica se duže od tri nedelje nadala da će Šani biti oslobođena i da će se vratiti kući živa.

 

@alo_portal Da li muškarac koji je prevario prvu ženu može da bude veran drugoj? 🤔 Šta vi mislite? Pišite nam u komentarima 👇🏻 #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #foryou #viral #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading