Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Jedna žena uspela je da snimi misteriozni prizor kamerom nakon što je ustala iz kreveta da zatvori zavese u 2.20 ujutru. 

„U početku smo mislili da je to svetlosni šou u noćnom klubu za veseljake. Ali laserski zrak nije dolazio sa zemlje“, rekla je ona. "Takođe, nije bilo nikakvog zvuka."

Navodno viđenje NLO-a dogodilo se na ciriškom jezeru u Švajcarskoj prošle nedelje, a prema rečima zapanjene žene, svetla su bila veoma jaka i vidljiva oko pet minuta pre nego što su iznenada nestala.

Kako prenose lokalni mediji, oni su takođe primećeni na više od 60 kilometara u selu Disenhofen i 45 kilometara u gradu Šafhauzenu.

"Kada smo bili na balkonu, primetili smo ova čudna svetla. Srećom, drugi ljudi su ih videli inače bismo se osećali kao da smo ludi", rekao je par u Disenhofenu.

Muškarac u Šafhauzenu rekao je da je ugledao svetla oko 23.30. „Prvo sam mislio da su to reflektori ili nešto slično, ali su bili veoma vidljivi sa udaljenosti od 20 do 25 kilometara i leteli su u čudnoj liniji. Stoga sam odbacio hipotezu da su to reflektori“, rekao je on.

BONUS VIDEO

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading