Rat u Izraelu 2023
Foto: Tanjug/Tanjug/Ap

List navodi da SAD žele više vremena i da se pripreme za moguće napade grupa koje podržava Iran na američke interese i ocenjuje da će se takvi napadi verovatno pojačati, kada Izrael započne kopnenu operaciju, prenosi "Gardijan".

"Njujork tajms" dodaje da su zvaničnici rekli da Bajdenova administracija "ne postavlja zahtev Izraelu i da još uvek podržava kopnenu invaziju i izraelski cilj da iskoreni Hamas".

Podsetimo, zvaničnik Hezbolaha zapretio je juče da će Izrael platiti visoku cenu kad god da započne kopnenu ofanzivu u Pojasu Gaze i poručio da je njegova militantna grupa sa sedištem u Libanu već "u srcu bitke".

Komentari zamenika lidera Hezbolaha, šeika Naima Kasema, usledili su nakon što je Izrael granatirao i izveo napade bespilotnim letelicama na jug Libana, a Hezbolah uzvratio raketama i projektilima prema Izraelu, prenosi jerusalimski dnevnik Tajms of Izrael.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading