NATO ZEMLJA UPUTILA BRUTALNU PORUKU PUTINU
Foto: AP/Foto: AP/Alexei Druzhinin

- Ako se potvrdi neka vrsta odgovornosti Rusije ili neke druge zemlje. Pa, malo je verovatno da je to neka druga država.  Onda bih rekao da će se, po mom mišljenju, razgovarati se o pitanju da zatvoritimo Baltičko more svima ruskim brodovima - rekao je Rinkevičs na TV3.

Prema njegovim rečima, takvi razgovori se još ne vode, jer je za zaključke potrebno "sačekati konkretne i jasne rezultate istrage".

- Zapravo, prvi odgovor je povećanje NATO patrola. Međutim, rekao bih da je u ovim okolnostima to neophodno - dodao je Rinkevičs.

Švedski ministar civilne odbrane Karl Oskar Bolin rekao je u utorak da je dobio informaciju o oštećenju telekomunikacionog kabla između Estonije i Švedske. Prema njegovim rečima, kabl je oštećen istovremeno sa gasovodom Baltikkonektora, penosi Ria.ru.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading