Filmska potera za BMW-om kojim je upravljao tinejdžer iz Srbije: Maloletnik uhapšen u Nemačkoj
EPA

Kako navode lokalni mediji maloletni Srbin uhapšen je u petak popodne kod Felburga u Nemačkoj. 

" BMW kojim je maloletnik upravljao pokušala je policija da zaustavi na kontrolnom punktu kako bi proverila vozilo.To im nije pošlo za rukom jer je maloletnik dao gas. Počela je potera za njim tom prilikom maloletnik iz Srbije bežeći od policije ugrozio nekoliko učesnika u saobraćaju" navodi nemački portal"idowa.de".

Jurnjava je trajala do odmarališta na autoputu Jura-Ost.

" Tada je vozač BMW zaustavio vozilo i produžio dalje peške. Iskoristio je jedan od kontejnera u blizini da se sakrije. Na njegovu žalost neko ga je video te ga je odmah prijavio policiji koj aga je uhapsila. U međuvremenu u BMW policija je zatekla pet turskih državljana. Među njima je bilo i dete od dve godine. Najstariji član ove porodice ima 33 godina" objavio je pomenuti nemački portal. 

Prema njihovim navodima tinejdžer iz Srbije, zbog sumnje da je počinio krivično delo krijumčarenje odveden je u popravni dom Osumnjičeni za krijumčarenje zatražili su azil i odvedeni su u centar za početni prihvat.

Uhapšeni osumnjičeni švercer ima 17 godina i državljanin je Srbije. Odveden je u popravni dom po nalogu za istragu. On je osumnjičen za šverc i vožnju bez dozvole, kao i za više saobraćajnih prekršaja.

(Informer)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading