Zmija
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Zvuči zastrašujuće, zar ne? Jednom čoveku se to ipak desilo, zbog čega je brzo pozvao one koji će mu pomoći da izvuče živu glavu, pošto je za ublažavanje straha bilo već kasno.

Video snimak iz Indije, koji prikazuje manju zmiju koja se ušunjala u cipele neimenovanog gospodina postao je viralan na Instagramu sa više od 4.1 milion pregleda. Objavila ga je žena po imenu Arti koja sebe naziva spasiocem zmija.

Naime, muškarac iz Indije spremao se da izađe iz kuće kada je primetio nešto neobično u svojoj cipeli - tada je nogu mahinalno pomerio a onda je ugledao zmiju, zbog koje se na smrt prepao. Ipak, i u takvom strahu uspeo je odmah da pozove pomoć, pa je na licu mesta stigla Arti, stručnjak za gmizavce.

Snimak, koji je objavljen na Instagramu prikazuje malu zmiju unutar kožne cipele. Na prvi pogled ona se uopšte ne vidi jer je uvučena duboko unutar cipele. Ipak kada je žena podigla cipelu, na drugom kraju se videla manja zmija.

 

 

U sledećem trenutku Arti je cipelom udarila o pod, i tada je zmija polako izašla, progvirila i pokušala opet da se vrati u "sklonište", međutim Arti ju je tada čvrsto držala, a potom i izbacila.

Na svu sreću, bila je to obična zmija kukri koja nije otrovna, a zbog ovakvih situacija, koje tvrdi ona znaju da se dese, posavetovala je sve da pre nego što obuju cipele uvek provere da li su prazne.

"Nova fobija otkrivena"

Korisnici Instagrama koji su naišli na ovaj video nisu ostali ravnodušni, neki su se i samog snimka uplašili dok su neki bili zadivljeni njenom hrabrošću.

"Hrabra dama… Bez straha.. Svaka čast", Nova fobija otkrivena", "Da se meni to desilo, samo bih bacila cipelu i pobegla", "Te cipele bi momentalno završile u kanti za smeće", "Da sam to videla, onesvestila bih se", bili su samo neki od komentara ispod ovog videa

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading