100 DANA ĆUTNJE! SDT i dalje nije saslušao Đukanovića zbog optužbi da mesečno na ruke uzima 300.000 eura
Foto: EPA/Foto: EPA/ J.J. Guillen / POOL

Naime, u skaj prepisci tajni agent informiše vođu klana da, kako je napisao, da “30 godina daju pare Milu”.

“Ne pominji magacin 35-icu. Iz njega smo sve izvukli. Ne pominji Milana Roćena. Pardon, 25-icu. I ne pominji da radimo 30 godina i da dajemo pare Milu lično na ruke. Nemoj kazati da Milu nosimo pare. Milu Đukanoviću lično na svakih mesec dana 300.000 na ruke da nosi moj striko”, piše u Lazovićevoj poruci upućenoj Zviceru.

Đukanović je demantovao navode iz prepiske, te pozvao nadležne da preduzmu sve istražne radnje i ustanove istinu.

Zbog toga je nekoliko dana kasnije, održana sednica Veća za nacionalnu bezbednost, gde se diskutovalo o spornoj prepisci koji direktno povezuje Đukanovića sa kriminalnim klanovima.

Navodno, GST Vladimir Novović je sednici upitan da li će procesuirati Đukanovića, na šta su prisutni dobili čudan odgovor – “videćemo”.

"Adria" podseća da su pojedini funkcioneri hapšeni i nalaze se u pritvoru jer su pomenuti na skaj-u. Međutim, kada je u pitanju Đukanović SDT ne reaguje i ne upućuje mu poziv za saslušanje.

Takođe, poziv nije upućen ni Milanu Roćenu, Đukanovićevom dugogodišnjem savetniku i partijskom kolegi, kao ni drugim osobama čija se imena, navodno, povezuju sa kriminalnim aktivnostima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading