Marko Baković
Foto: Printscreen/Faceboook

Prilikom sletanja autobusa s nadvožnjaka u blizini Venecije poginula je 24-godišnja Splićanka, a njen je suprug Marko teško povređen. Ukupno je stradala 21 osoba, a reč je o stranim turistima, uglavnom mladim ljudima, piše "Jutarnji list".

Markova porodica posetila ga je u bolnici Mirano, nedaleko od Venecije. Tom prilikom su se, kako prenosi portal 24 sata, kratko obratili novinarima.

"Seća se nesreće"

- Ne znam šta da vam kažemo. Rečeno je i nama da mu je stanje stabilno. On je u svesnom stanju. Razgovarali smo s njim. Seća se nesreće - kratko su roditelji rekli za taj portal.

Izgoreo autobus u Veneciji

(HOGP)

 

 

Kako su dodali,tek juče su mu, teška srca, rekli da je njegova voljena supruga Antonela u stravičnoj nesreći izgubila život. Portal prenosi da su sa njim ostali nekoliko sati.

Autobus se survao u provaliju

Par se venčao pre tri nedelje u Splitu, a u Veneciju su stigli u utorak. Oko 19.30 su se ukrcali na električni autobus koji ih je nakon razgledanja popularne turističke destinacije trebalo da vrati u kamp Hu u Margeri, gde su bili smešteni.

Dogodila se tragedija kada se autobus, verovatno zbog bolesti vozača, survao u provaliju duboku oko 15 metara.

 

@alo_portal Ministar odbrane Miloš Vučević odbacio je danas optužbe prištinskih vlasti da je Srbija obučavala i naoružavala Srbe na Kosovu i Metohiji! #alo #milošvučević #alodnevnenovine #alonovine #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading