autobus pao sa nadvožnjaka
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen

Kako nezvanično saznaju, radi se o mladom bračnom paru, u 20-tim godinama života, koji se venčao pre 20-tak dana, a u Italiju su otišli na bračno putovanje.

Prema dostupnim, ali nezvaničnim informacijama, mladić je operisan i nalazi se u jednoj od obližnjih bolnica, dok o njegovoj supruzi još nema informacija nakon nesreće.

Kobne večeri autobus se vraćao iz središta Venecije i u kamp Margeri prevozio turiste, među kojima su bili Ukrajinci, Francuzi, Nemci, dvoje Hrvata. Povređeni su prevezeni u pet regionalnih bolnica, a četvoro je u teškom stanju i dalje se nalaze na odeljenju intenzivne njege. - Ovde je 19 mrtvih, dvoje je umrlo u bolnici, tako da je ukupno poginula 21 osoba. Neki od povređenih su dobro, neki su kritično u Padovi, neki su opečeni. Četvoro dece je poginulo - rekao je Luigi Brugnaro, gradonačelnik Venecije.

Ansa je prenela da su u nesreći živote izgubili novorođenče od nekoliko meseci, 12-godišnji dečak i još jedna maloletna devojčica.

Među 15 povređenih za sada je 11 identifikovano i to četvoro Ukrajinaca, dvoje državljana Španije, dvoje iz Austrije i po jedan Nemac, Francuz i Hrvat.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading