"DA VRATIMO PLANETU U 1993. GODINU" U Rusiji traže nuklearnu eksploziju iznad Sibira
Shutterstock/Romolo Tavani

Ona je govorila o posledicama nuklearne eksplozije iznad površine Zemlje.

„Možda Vašington neće morati da bude bombardovan“, primetila je novinarka.

Prema njenim rečima, jedna pametna osoba, inženjer, joj je rekao da ako se napravi eksplozija stotinama kilometara iznad svoje teritorije, iznad Sibira, onda neće biti ništa na Zemlji, niko neće umreti od raka, neće biti nuklearne zime, ali će doći do kvara bitnih elemenata. Sva elektronika i svi sateliti će biti uklonjeni.

Ovo će onesposobiti svu digitalnu opremu na Zemlji, a čovečanstvo će ostati bez gedžeta i vratiće se „oko 1993. godine” sa žičanim telefonima. Ona je dodala da bi je takva situacija „čak i usrećila” i tako bi došla „najhumanija i biljojeda opcija” u konfrontaciji Rusije i Zapada.

„Vratićemo se na nešto kao u 1993. – sa žičanim telefonima. Živeli bi divno…“, nastavila je.

Zatim je rekla da zabranjuje svojoj deci da imaju digitalne i mobilne aparate i u ovom slučaju neće morati da im objašnjava zašto svi imaju sprave, a oni ne.

Prema njenim rečima, ovaj „nuklearni ultimatum“ biće rešenje za sukob u Ukrajini.

„Ako izvršite termonuklearnu eksploziju stotinama kilometara dalje na našoj teritoriji, onda na zemlji neće biti ništa. Ništa loše. Ni nuklearna zima koje se svi plaše, ni monstruozna radijacija koja će ubiti sve okolo“, primetila je novinarka i medijski menadžer.

I naglasila je da sve dok neprijatelj ne shvati neposrednu pretnju, neće stati: „Neće odustati dok ih ne boli veliki bol.

Specijalna vojna operacija počela je 24. februara 2022. ukazom ruskog predsednika Vladimira Putina.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Ministar odbrane Miloš Vučević odbacio je danas optužbe prištinskih vlasti da je Srbija obučavala i naoružavala Srbe na Kosovu i Metohiji! #alo #milošvučević #alodnevnenovine #alonovine #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading